Sponsorer

Sponsrar Wira Spelen!

Vi söker efter stora som små sponsorer. Känner du, ditt företag eller arbetsplats att ni skulle vilja hjälpa oss att göra Roslagen roligare? 

Stiftelsen Wira Spelen är mest kända och mycket stolta över att producera musikskådespelet Wira Spelen. Som i år, tillsammans med Stiftelsen Wira Spelen, firar 36 år. I 36 år har vi underhållit i Roslagen på många olika sätt. Vi har haft musikaftnar, konserter, julmarknader, Wira Spelen mm. Vi har samma mål nu som för 36 år sedan: att blanda det bästa av Roslagen och kulturen.  

Wira Spelen drivs av en stiftelse som enbart lever på sponsorer och kulturbidrag. Vilket alltid är mycket kämpigt, men som tur är så finns det företag, privat personer och hjältar som räddar och hjälper oss varje år.
 
Vårt mål är att, tillsammans med våra sponsorer, anlägga Wira Spelen varje år och även kunna göra konserter, stora som små. Hjälp oss göra detta möjligt. Det finns otroligt mycket vi på Stiftelsen Wira Spelen skulle kunna göra men vi behöver ekonomiskt stöd och ett förtroende. 


Vi vill att Wira Spelen ska bli och vara något som Österåkers kommun, invånare och företagare kan vara stolta över.  

Wira Spelen är inte bara ett musikskådespel tagit ur intet. Wira Spelen är baserad på historiska händelser i Wira Bruk på 1700- talet. Tex. så stämmer det att smederna satte sig upp emot överheten och att det kallades till bergsting i Wira Bruk. Wira Spelen är ett musikskådespel som förtrollar alla generationer då den efter speglar mycket av det typiska livet i Wira Bruk på 1700-talet. Vi vill att historian om Wira Bruk ska fortsätta leva och aldrig glömmas bort.  

För mera information om sponsring kontakta oss på tel.  073-025 02 15 eller på info@wiraspelen. 

Stort tack till er alla som har valt att sponsra oss genom åren och till er som sponsrar oss i år! TACK! 

PRIVAT SPONSOR


Köp Biljetter